Kesämamma kirjoitti:Nyt kun pilkkikausi kunnolla alkaa, niin sana vaan kiertämään naapurustoon, kyllä sieltä voi pilkkimiehet kuskata pikkukalaa ihan reippaastikin Ja yllättävän paljon tulee keittiöjätettä minkä voi kanoille keitellä (juuresten ja perunoiden kuoret sun muut), tätä sitten saavat kera aamupuuron jämien ym... Vihreä eväs vaan tahtoo jäädä vähälle nyt talvella, kun ei noita salaatteja tuu itsellekään ihan hirmusti osteltua, saati kanoille. Ens kesänä kyllä kuivatan nokkosta jos se kelpaisi keittiöjämämössön lisänä. Munat on vähän valjun värisiä, mutta munivat kyllä hyvin eikä makukaan ole ollenkaan pöllömpi.
Ootteko antaneet juuresten kuoret keitettyinä vai raakoina, entä muutoin juurekset, jos on, mitä antaa… ??