Työpaikallamme jää n. 15 litraa päivittäin ruokaa yli jonka kiikutan kanoille, sisältää siis aamupuurot, perunaa, salaattia,leipiäleivänpäällystät,lämpimän ruuan,jälkkärit, onko tässä nyt liikaa sitten joitakin elintarvikkeita, tai voisinko vaan sen jakaa kanoilleni. Niillä on tarjolla koko ajan rehu ja päivisin viskaan niille vielä kuivaa leipää (haen leipomosta heppaleivät) sekä kauraa viskailen. Mietin vaan että kanat syö tuon kotiruuan hotkaisemalla ja nyt on jäänyt nuo rehut aikalailla syömättä. Pärjääkö ne oikeesti tuolla kotiruualla, ne menisi roskiin töissä muutoin. Ja suolaa ja mausteita se sisältää jonkun verran, toki potilaille tarkoitettu ruoka,joten ei mahdottoman runsassuolaista.
Näin kerran että laitoshuoltajat kiikuttivat sapuskaämpäreitä ja ihmettelin mihin menossa ja sanoivat että roskikseen, nyt ne kiikutetaan siivouskomeroon ja minä töistä lähtiessäni nakkaan pari ämpäriä mukaani kotiruokaa kanoille. Kanat on oppinut jo että mihin aikaan saavat tämän herkkuateriansa ja kamala hälinä alkaa kun ämpärit kädessä kanalan ovet aukaisen
