Tipulla nokittu pylly

kun kana sairastaa...

Valvojat: Aleksandra, HiltaHelikopteri, maatiaiskukko

Vastaa Viestiin
siivekäs

Tipulla nokittu pylly

Viesti Kirjoittaja siivekäs »

Mitä voisin tehdä kun 8 tipusta yhdellä on pyllyä nokittu :smt022 (näin kun pienin tipu nokki sitä) ja on punoittava ja ihan vähän verinen.

Muuten tipu on pirteä ja menee muiden mukana.

Nämä on ilmeisesti jotain tehotipuja, konehaudottuja siis. Valkoisia niistä tulee muuta en tiedä..

Neuvokaa viisaammat, koko ajan ei tipu ole ajettuna eli en viitsisi heti erottaa porukastakaan, mutta joku apu ja nokkijan karkote pitäisi löytää.
fasunen

Re: Tipulla nokittu pylly

Viesti Kirjoittaja fasunen »

Itse pitäisin poissa muiden luota sen aikaa että pylly ei enää punoita eikä ole verinen koska se innostaa muut nokkimaan.
Avatar
HiltaHelikopteri
kukkoilija
Viestit: 4452
Liittynyt: 01 Marras 2005, 17:58
Paikkakunta: Vantaa

Re: Tipulla nokittu pylly

Viesti Kirjoittaja HiltaHelikopteri »

Punaista lämpölamppua ja sinistä haavasuihketta voisi kokeilla.
siivekäs

Re: Tipulla nokittu pylly

Viesti Kirjoittaja siivekäs »

Ehdin hakea haavasuihketta, siksi aikaa annoin tipuille enemmän touhuttavaa (porkkanasuikaleita, ruokakätköjä, uusi vesikuppi) - ja kun ei enää nokkinut kun palasin jäin tarkkailemaan tilannetta. Nyt ei ole tipua enempää nokittu :smt023 eikä enää ole verinen. Kylläpä säikäytti!

Nämä taitaa olla niitä valkoisia hybridejä, eli perinnöllisestä luonteesta ei kai voi sanoa mitään kun voi olla ihan eri kuin edellisellä sukupolvella. Saa nähdä, kovin villejä ovat ja lensivät heti kun saivat siipisulat. Kesyjä ovat, lentävät käteen kun häkin avaa. Toivottavasti saan ne johonkin 'sijoitettua' elleivät sopeudu vapaaseen kananelämään isoina, mutta toivotaan parasta.

Onko muuten miten tavatonta tuollainen nyppiminen ja nokkiminen, onko nämä ihan häiriköitä? Ei tuolla isojen puolella ole KETÄÄN nokittu yhtään kertaa, riitaa jos tulee se selvitetään pullistelemalla tai hyppäämällä ilmaan (kukot), muuten ovat sopuisasti.

Kiitos neuvoista!
Vastaa Viestiin