Ehdotuksia tehotyttöjen seuraksi/ omaksi ryhmäksi

yleistä jutustelua

Valvojat: Aleksandra, HiltaHelikopteri, maatiaiskukko

Vastaa Viestiin
sisu65

Ehdotuksia tehotyttöjen seuraksi/ omaksi ryhmäksi

Viesti Kirjoittaja sisu65 »

Eli haluaisin ehdotuksia nuiden tehotyttöjen rinnalle. Mitkä menisivät mielestänne niiden seurana/ samassa häkissä.

Nuita milleumeja ajattelin itse ( laitoin jo ilmoituksen tuonne ostetaan palstallekin, siitosmunat kelpaavat myös). Ne eivät lienee ole kovia munimaan? ( Munista tuntuu olevan välillä ylituotantoa meillä tehotyttöjen ansiosta.) Sellainen sekaparvi erirotuja voisi olla myös mukava.

Aikoinaan haaveilin myös oikeasta maattarirodusta joka karsiutui silloin saatavuuteen. Voisinhan tämä olla yhtenä vaihtoehtona myös, joko tehotyttöjen joukkoon tai omaksi parveksi. Tyhjä sisähäkkikin olisi jo valmiina. Onkohan saatavuus parantunut esim. siitosmunien muodossa?
Alholainen

Re: Ehdotuksia tehotyttöjen seuraksi/ omaksi ryhmäksi

Viesti Kirjoittaja Alholainen »

Tehotyttöjen seuraajiksi otettiin maatiaisia. Tarhaelo meni muuten mukavasti, mutta illat oli yhtä :smt013 . Munijat istuivat sisällä orrella ja aina kun pikkukana yritti päästä sisään, niin orrelta alas ja maatiainen pihalle. Yöt oli sen verran vilposia, että hätiin oli mentävä. Pian pihalle ilmestyi toinen tarha :smt003 .
sisu65

Re: Ehdotuksia tehotyttöjen seuraksi/ omaksi ryhmäksi

Viesti Kirjoittaja sisu65 »

Ollaan päätetty että jos jostain saan nuita säilyttäjä maatiaskanan siitosmunia/ kanoja niin laitan ainakin niitä. Maattarin laji riippuu tarjonnasta. Eli etenen asiassa tarjonnan mukaan. Tarpeen mukaan voin sitten erotella kanaset eri tiloihin/ karsinoihin vai miksi niitä pitäis sanoa.
Vastaa Viestiin