Meillä on tuossa parvi pekingin ankkoja ja vaatisivat vähän harvennusta. Brahma-kukkoja olemme aikaisemmin laittaneet pataa. Noiden kanssa on toimittu siten että siipiveikko tainnoksiin ja sen jälkeen veret on päästetty pois. Ihan siististi homma on toiminut.
Mutta kun nuo ankan ovat aikalailla suurempia niin mietin mikä olisi paras tapa ne päästää päiviltä. Kaulan katkaisu ei houkuttele, aika sottaavaakin taitaa olla. Ampuminen olisi tietysti yksi vaihtoehto. Ei pois suljettu kun perheessä kuitenkin harrastetaan metsästystä. Mutta jotenkin kaipaisin sellaista "siistiä" tapaa, jonka jälkeen siivekkään vois vaikka myydä kaupassa. Enkä siis tällä lausahduksella tarkoita että ampumisessa tai kaulan katkaisussa olisi sinäänsä mitään vikaa. Ja ihan siistejä nuo mettällä ammutut sorsatkin on ollu, varsinkin padassa
![:smt003](./images/smilies/003.gif)
Elikkä vinkkeja kaipaa hän
![:smt001](./images/smilies/001.gif)
Kiitos!