Mikä lamppu?

keskustelua koneellisesta haudonnasta

Valvojat: Aleksandra, HiltaHelikopteri, maatiaiskukko

Vastaa Viestiin
kanatar

Mikä lamppu?

Viesti Kirjoittaja kanatar »

Kyllä nyt korpeaa!! :smt013
Toinen konehaudonta meni pieleen - syytän hautomakoneen lamppua. En ole energiasäästölamppujen tulon jälkeen löytänyt tavallista hehkulamppua 60 vattista, jossa olisi pieni kanta. Pieni Covatuttoni ei tunnu toimivan 30 vattisella ja ainoa sopiva jonka nyt löysin oli ns. kattokruunulamppu.
Viimeksi munat eivät kehittyneet ollenkaan (talvella) ja nyt yksi onneton kuoriutui, mutta ei ollut vielä valmis, ruskuaispussi ei ole sisällä. Sinnittelee tuossa :smt010 :smt009 mutta isäntä lopettaa sen kohta. Yritin jo, että auttaisin asiassa, mutta niin pahasti on auki, ettei ole mitään tehtävissä. :smt022 :smt022 :smt022 Kaksi on yrittänyt kuoriutua, mutta kuollut kuoriutumisvaiheessa.
Kysymys kuuluukin, mitä lamppua käytätte hautomakoneissa? Uuden satsin halajan laittaa, mutta suurempaa onnistumisprosessia toivon tällä kertaa.
Mimm@

Re: Mikä lamppu?

Viesti Kirjoittaja Mimm@ »

Oletko koettanut jotakin nettikauppaa?

Itsellä on muistaakseni tuossa terraariossa juuri sellaisia ja ne ostin paikallisesta sähköliikkeestä. Kyseleppä niistä. Tavan päivittäistavarakaupoista on turha erikoisuuksia kysellä!
Pirjo

Re: Mikä lamppu?

Viesti Kirjoittaja Pirjo »

Mulla on sama kone ja olen sydän kurkussa odottanut, koska lamppu poksahtaa; kerro sitten jos läydät jostain 60w pienikantasen!
Vastaa Viestiin