Äkkikuolema

kun kana sairastaa...

Valvojat: Aleksandra, HiltaHelikopteri, maatiaiskukko

Vastaa Viestiin
Karhurouva

Äkkikuolema

Viesti Kirjoittaja Karhurouva »

Mikä kumma voi olla selityksenä, kun tänään iltapäivällä löytyi yksi kukkopoika kuolleena. 5 yli kymmenviikkoista kukkopoikaa on omassa aitauksessaan, tämä otti kyllä joitakin viikkoja sitten rouvilta turpiinsa, niska ja pää oli silloin pahasti hakattu, mutta näytti olevan jo hyvinkin kunnossa. Kuumahan nyt on kuin hornankattilassa, mutta vesiautomaatit toimivat ja kaikki näennäisesti ok. Muut täysin reippaita, mutta niin oli tämäkin vielä illalla. Mikä kumma tällaisen voi aiheuttaa?
Avatar
HiltaHelikopteri
kukkoilija
Viestit: 4452
Liittynyt: 01 Marras 2005, 17:58
Paikkakunta: Vantaa

Re: Äkkikuolema

Viesti Kirjoittaja HiltaHelikopteri »

Heitän pari 'arvausta'...Heikko sydän, joka petti helteen takia? Tai haavoista alkunsa saanut tulehdus, joka eteni verenmyrkytykseksi?
Onhan tarhassa varjoa tarjolla?
Karhurouva

Re: Äkkikuolema

Viesti Kirjoittaja Karhurouva »

On varjoa, puolet tarhan katosta on pressutettu. Voi mälsä, ei sinänsä, vesurin kanssahan sillä oli treffit edessä, mutta inhottava loppu. Toivottavasti ei ole merkki mistään vakavammasta, ja jää yksittäistapaukseksi.
kanamummo

Re: Äkkikuolema

Viesti Kirjoittaja kanamummo »

Mulla meni joskus kauan sitten kans yks kaunis kananen yhtäkkiä, oletan kans että sydän petti.
Olin siivoamassa kukkapenkkiä ja kuulin toiselta puolelta räpistelemistä ja vähän ääniä. Luulin tietty että kukko kanan kimpussa. Eikö mitä, nätti, pilkukas nuori kana henkensä heittäneenä. Jossakin tuolla siipi.infossa tms puhuttiin just äkillisistä sydänkuolemista.
Eikä tällä kelillä olis ihme, lyö omakin pumppu välillä hutia :smt002
Karhurouva

Re: Äkkikuolema

Viesti Kirjoittaja Karhurouva »

No nyt tuli eilen ihkaensimmäinen nahkamunakin. Heti pyörii päässä kaikki marekista lähtien. Onkohan sitä vähän hermoheikko, helle kai se näitä sattumia kuitenkin aiheuttaa...
Vastaa Viestiin