![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/rolleyes.gif)
Mites jos mä antaisin sen pitää pari munaa - merkkaisin ne vaikka vyöllä ja muut sitte otettais pois, jos sinne joku menis munimaan.
Oisko se kaikista yksinkertasin vaihtoehto tähän että ton antais hautoa kun kerran on alottanu ja jästipäisesti vaan jatkaa?
Mun murheeni onkin nyt sitten se että kuinka viileetä ilmaa tiput kestää? Mulla on kyllä lämpölamppu tonne kanalaan, mutta eihän sitä tonne pesään tietenkään voi laittaa ja sen normipaikka on vesien ja ruokien luona että sapuskat ja juotavat pysyy sulana sitten pakkasilla. Jos niitä kummempia pakkasia nyt edes tulee.
Ja eikös toi kanamuori sitte kuitenkin hoida niitä tipusia ja pidä lämpösenä, eli jos se jotain sais haudottua ja sieltä oikeen jotain kuoriutuiskin niin kaiketi se ne hoitais?
Tosin jos sen vaikka nyt tänään antais toden teolla alottaa, niin sillon kun haudonta ois valmis, niin saattaa kyllä olla jo ihan eri kelit - mitähän tässä nyt tekis
![:smt017](./images/smilies/017.gif)
Kertokaan nyt kokeneemmat ja viisaammat. Pitääkö mun tehdä se viimenen tikki ja upottaa toi kana kylpyyn vai antaisinko sen hautoa??