Tämmöistä meillä tänään:
Possun ulkofilettä syömämiesten mukainen määrä (itsekasvatettua tietysti

)
Tomaattimurskaa, sipulia, valkosipulia
Vasikanlihafondia tai lihalientä.
vettä, öljyä
suunmyötäisiä mausteita.
Porkkanaa
Kokonainen Liha paistetaan eka pannulla ruskeaksi joka puolelta ja maustetaan suolalla ja pippurilla, porsaanlihamaustettakin hulautin.
Liha siirretään uunivuokaan.
Pannulle laitetaan sipulit, paprikajauhetta, porkkanasiivuja ja kuullotetaan, sitten joukkoon tomaattimurska, lihaliemi/fondi ja lisää mausteita jos haluat.
anna roplatella niin, että vähän sipulit ja porkkanat pehmiää.
koko lieteri lihan päälle vuokaan, jos ei peity kokonaan niin lisää vettä -> tarkasta maku
Paista/hauduta uunissa n. 1,5 h, ja kun on täysin kypsää, revi kahdella haarukalla liha suilakeiksi.
Keitä riisiä (basmati/Jasmiini) ja naauuti!!
Resepti sopii myös kanalle, vaikka kokonaiselle kukkopojalle !!