Upeita kerppuja Iloisten munatalolla! Itse olen tehnyt ehkä hiukan ohuempia, noin 7-10 oksaa per nippu. Ihan siltä varalta etteivät varmasti homehdu. Olen ehkä ollut liiankin varovainen

. Viime kesänä tein nokkos- ja vadelmakerppuja. Molemmat maistuvat kanasilleni hyvin! Nyt minulla on kuivatettuna myös horsmaa, mesiangervoa ja pihlajanoksia. Saapa nähdä maistuuko...
Sitten vähän perimätietoa. Vanha isäni sanoi, että kerput pitäisi tehdä ennen juhannusta, koska silloin ravintoarvo on parhaimmillaan. Mutta minä aion siitä huolimatta sitoa kerppuja vielä tänäänkin

. Toinen asia mitä hän kommentoi oli pihlajakerput. Hän sanoi, että niissä on niin vahva aromi, että se voi siirtyä muniin. Tiedä häntä sitten

...Mutta onhan kanasilla talvella munintatauko, voihan pihlajaa antaa ainakin silloin!
Joka tapauksessa, kerppuja on tosi kiva tehdä!