Kääpiörotujen karsinan/orsien korkeus

lintulat, tarhat jne.

Valvojat: Aleksandra, maatiaiskukko, HiltaHelikopteri

smari

Kääpiörotujen karsinan/orsien korkeus

Viesti Kirjoittaja smari »

Pienimuotoinen rakentelu on täällä taas menossa ja nyt olisi kiva saada vähän lisätietoja. Eli te joilla on kääpiörotuja, niin minkä korkuiset seinät ne tarvitsee sisällä ympärilleen että eivät nouse seinän reunalle kököttämään? Ja toisaalta, kuinka ylös milläkin rodulla voi orret laittaa että nousevat vaivattomasti ilman mitään kulkusiltaa?
ninnu

Re: Kääpiörotujen karsinan/orsien korkeus

Viesti Kirjoittaja ninnu »

Mulla silkit, chabot ja mIllet käyttää korkeimpiakin orsia, jotka parissa metrissä... Karsinoiden korkeusasioissa ei kokemusta, kun on seinät, paitsi partiksilla, niillä karsinan yksi sivu vain.120 cm korkea, mutta tämäkin vain kanejen takia, pääsevät toki lentämään pois jos haluavat..
Suwitsu

Re: Kääpiörotujen karsinan/orsien korkeus

Viesti Kirjoittaja Suwitsu »

Meillä kääpiökochit lentää vaivatta n. 1,5 metrin korkealle orrelle. Ja varmasti lentäis korkeammallekin jos siellä vaan orsia olis :smt045 Mitäköhän Smari aikoo hommata?
jamppa

Re: Kääpiörotujen karsinan/orsien korkeus

Viesti Kirjoittaja jamppa »

Sehän riippuu ihan rodusta..
Meillä noi pienoiset Sebrightit lentää helposti pariin metriin orrelle.. Kun taas jotkut millet on hieman kömpelömpiä, eikä suoraan lennä kovinkaan korkealle.
Mut mulla on olle vähä se ajatus aina kääpiöitten kanssa, että kattoon asti aidat tai sitten katto. Ja orsia eri korkeuksille.
Alice

Re: Kääpiörotujen karsinan/orsien korkeus

Viesti Kirjoittaja Alice »

Meillä kääpiö Plymouth Rockit ja Antwerpenin partakanat myös osaavat lentää,hypätä korkealla joten ovat ovat ihmiselle mitoitettuja ja verkot on kattoon saakka.Ulkoiluluukut ovat sen sijaan aika pieniä,isoimmat rodut eivät kyllä mahtuisi kulkemaan niistä.
Vastaa Viestiin