Näätä pihapiirissä

yleistä jutustelua

Valvojat: Aleksandra, maatiaiskukko, HiltaHelikopteri

Vastaa Viestiin
Avatar
mimmu
sussex
Viestit: 598
Liittynyt: 06 Touko 2007, 12:59
Paikkakunta: Etelä-Savo/Sulkava

Näätä pihapiirissä

Viesti Kirjoittaja mimmu »

Apuvva :smt107

Pari päivää sitten aamulla jotenkin vaisto sanoi, että menenkin hiukan myöhemmin viemään ruokia kanalaan ja päästämään ne ulkotarhaan.
Niin tietä pitkin käveli jokin elukka luulin ensin että onko jostain karannut mäyräkoira mökkiläisiltä vai mikä se on :smt017
Menin kanalan toiselle puolelle hiljaa kävellen ettei ääntä kuuluisi, niin siellä puiden lomassa katsoi minua luulisin että näätä väreistä ja liikkeistä päätellen.
Aikansa katsottuamme toisiamme se lähti hyppien sitten toiselle puolelle tonttia eikä ainakaan ole näkynyt sen kummemmin tai sitten lymyää piilossa.
Gooklasin, ihan oli näätä, vaikka ensin tuli kärppä mieleen.

Jos olisin päästänyt kanat ulkotarhaan kuten yleensä niin olisiko yhtään kanaa jäljellä :smt010
Täällä ei ole koskaan ollut näätiä tai kärppiä yhden kerran minkki ja siitä on vuosia aikaa ja silloin ei onneksi saanut saalista kanoista itselleen.

No talvikanala jo oli laitettu valmiiksi joten porukka siirtyi omiin tiloihinsa samanan päivänä ja hyvin sopeutuivat vaikkeivat nyt ulos päässeet.
Jos säät ei kovin kylmene vielä, niin päästän hetkeksi ulos mutta olen koko ajan mukana.

Mikä lie vaisto oli silloin, kylläpä se pelästytti ja päästiin säikähdyksellä :notworthy:

Kesällä kyy meinasi iskeä hyökätä Elli ja Punkkari kanan kohti siitä selvittiin nopealla liikkeellä nyt tämmöinen peto sitten syksyllä :shock:
mummo ja kanaset :biggrin:
Vastaa Viestiin