Myynti-ilmoitukset

foorumin toimintaan liittyviä asioita

Valvojat: Aleksandra, HiltaHelikopteri, maatiaiskukko

Vastaa Viestiin
Katriinakana
muna
Viestit: 2
Liittynyt: 03 Helmi 2018, 17:51

Myynti-ilmoitukset

Viesti Kirjoittaja Katriinakana »

Eikö tuota myydään palstaa saa nyt millään rukattua siihen tilaan, että otsikossa näkyy myyjän/myyntikohteen paikkakunta? Jo yksistään sen takia että monet sen paikkakunnan unohtavat ilmoituksestaan täysin.

Avatar
Aleksandra
hanhi
Viestit: 1099
Liittynyt: 22 Kesä 2011, 21:30
Paikkakunta: Vihti

Re: Myynti-ilmoitukset

Viesti Kirjoittaja Aleksandra »

Ymmärrän hyvin harmituksesi! Jo Muniksen etusivulla lukee markkinapalstan otsikon alla: ”ilmoittaja: mainitse paikkakunta”. Ilmoitusohjeissa lukee tarkemmin, mm. näin:

”Paikkakunta on mainittava ilmoituksessa, mieluiten jo otsikossa, jollei se lue paikkakunta -kohdassa tai allekirjoituksessa. Hox! Paikkakunnattomat ilmoitukset poistamme heti kun semmoisia huomaamme. Maakunta ei ole paikkakunta. Huom! Jos paikkakunta lukee ainoastaan nimimerkin paikkakuntatiedossa, se ei näy niille, jotka selaavat ilmoituksia kännykällä. Siksi paikkakunta on hyvä kertoa lisäksi joko otsikossa, tekstissä tai allekirjoituksessa.”

Em. ohjeiden lisäksi ylläpito ja valvonta poistavat säännöllisesti ilmoituksia, joista paikkakunta puuttuu kokonaan. Lisäksi lähettelemme yksäreitä niille ilmoittajille, jotka eivät ole hoksanneet paikkakuntaa laittaa. Kovasti siis teemme töitä tämän asian eteen, jotta ilmoitukset palvelisivat kaikkia parhaalla mahdollisella tavalla. Sanottakoon silti tässä yhteydessä, että suurin osa kyllä sen paikkakunnan ilmoitukseen laittaa. Kiitos heille!

En osaa sanoa, olisiko teknisesti mahdollista laittaa pakollinen täytettävä kenttä paikkakuntaa varten? :smt017 Sellainen voisi olla ratkaisu, mutta epäilen että semmoinen saattaa olla kallista toteuttaa, jos se tosiaan on edes mahdollista. Tässä kohtaa kysyn Hiltalta neuvoja! Hilta, onko tämmöinen ajatus ollenkaan realistinen?

Avatar
Aleksandra
hanhi
Viestit: 1099
Liittynyt: 22 Kesä 2011, 21:30
Paikkakunta: Vihti

Re: Myynti-ilmoitukset

Viesti Kirjoittaja Aleksandra »

Jatkan vielä vähän. Ilmoituksen otsikon - kuten koko muunkin ilmoituksen - laatii ilmoittaja itse. Olisi tietysti hienoa ja tosi käytännöllistä, jos kaikki ilmoittajat kirjoittaisivat sen paikkakunnan jo siihen otsikkoon. En itse siitä huolimatta pidä kohtuullisena niin tiukkaa linjaa, että esim. poistaisimme kaikki ne ilmoitukset joista paikkakunta puuttuu otsikosta, jos se kuitenkin jostain muusta kohtaa ilmoituksesta löytyy.

Avatar
HiltaHelikopteri
kukkoilija
Viestit: 4370
Liittynyt: 01 Marras 2005, 17:58
Paikkakunta: Vantaa

Re: Myynti-ilmoitukset

Viesti Kirjoittaja HiltaHelikopteri »

Semmoisesta mahdollisuudesta en ole tietoinen, että otsikossa voisi olla paikkakunta pakollisena niin, että viesti ei suostuisi lähtemään ennen kuin pakollinen kenttä on täytetty.

Rekisteröitymislomakkeeseen voisi ehkä laittaa pakollisen paikkakunta-kohdan. Ainakin joissain aiemmissa versioissa se oli mahdollista, mutta nykytilanteesta en tiedä. Mutta kuten tuosta Aleksandran vastauksesta käy ilmi, niin paikkakunta näkyy vain tietokoneella (läppärillä/pöytäkoneella), kännykällä (i-phone/android) se ei näy, tabletilla näkymisestä ei ole tietoa.
Tonja, p: 046 666 5106

Vastaa Viestiin