Kalkkunan sukupuoli

juttuja muista linnuista kuin kanoista

Valvojat: Aleksandra, HiltaHelikopteri, maatiaiskukko

Vastaa Viestiin
pikkupi
kääpiö-kochin
Viestit: 328
Liittynyt: 18 Syys 2011, 14:39
Paikkakunta: Pirkanmaa

Kalkkunan sukupuoli

Viesti Kirjoittaja pikkupi »

Olen ymmälläni ainoan viimekesänä eloon jäänmeen kalkkunani sukupuolesta. Olin pitkän aikaa aivan varma, että se on feminiini. Mutta nyt en tiedä onko se sittenkin maskuliini vai lieneekö peräti neutri.
Se on alkanut kiinnostua minun jalkineistani, ja jos ne ovat jotkut muut kuin perinteiset kumisaappaat se innostuu vallan. Kieppuu ympärilläni ja nokkii niitä onnettomia popoja senkun ehtii päästellen ihmeellisiä ääniä. Myös harvemmin käyttämäni vaatteet saavat sen kiskomaan takinliepeestä kaikin voimin. Joskus jäi kirjava kauppakassini pihaan hetkeksi ja eikös se saanut oikein kunnon ryöpytyksen.

Vanha uroskalkkunani on tähän asti vihannut kaikkia urospuolisia poikasiaan, kun nämä ovat tulleet "isoiksi". Tästä se ei välitä ollenkaan.
Eikä tällä Ruskolla ole myöskään isoa tupsua rinnassaan, kuten on ollut aikaisemmin uroksilla. Muuten se kyllä näöltään kävisi uroksestakin, mutta on kuitenkin hentorakenteisempi, eikä pää ole niin värikäs eikä monipoimuinen kuin isällään.

Kertokaa siis kalkkunatuntijat, mitä sukupuolta tätmä otukseni on. Uros, naaras vai muu?

Avatar
HiltaHelikopteri
kukkoilija
Viestit: 4351
Liittynyt: 01 Marras 2005, 17:58
Paikkakunta: Vantaa

Re: Kalkkunan sukupuoli

Viesti Kirjoittaja HiltaHelikopteri »

Saisitko laitettua kuvan?
Tonja, p: 046 666 5106

pikkupi
kääpiö-kochin
Viestit: 328
Liittynyt: 18 Syys 2011, 14:39
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Kalkkunan sukupuoli

Viesti Kirjoittaja pikkupi »

No niin selvishän ongelma. Kyllä tämä Rusko on uros, tosin ei mikään kukkoilija luonteeltaan vaan enimmäkseen tarkkailija. Antaa vanhan isänsä kukkoilla ihan rauhassa ja pysyy varmuuden vuoksi tästä kaukana. Koira sensijaan saapi kyytiä, ihmeellistä kylkimyyryä Rusko hyökkäilee joka suunnasta ja koira on innoissaan. Väistää helposti, mutta aina vasta viime tingassa. Nauttii selvästi kamppailusta ja oikein odottaa koska kalkkunat suvaitsevat saapua ulkoilemaan.
Viime aikoina koira on hakenut keltaisen jalkapallonsa odottamaan tiukkaa ottelua, kas kun Rusko on alkanut kiinnostua pallosta ja kahden jalan yhtaikaisella potkulla saakin pallon liikkeelle. Täytyy hommata joku tubettaja kuvaamaan ottelua. Pontso sieppaa pallon suuhuinsa ja kiikuttaa sen kalkkunan ulottumattomiin ja jää odottamaan uutta hyökkäystä.

Vastaa Viestiin