Kanalan/lintulan joulu/uusi vuosi

yleistä jutustelua

Valvojat: Aleksandra, HiltaHelikopteri, maatiaiskukko

Vastaa Viestiin
Avatar
HiltaHelikopteri
kukkoilija
Viestit: 4349
Liittynyt: 01 Marras 2005, 17:58
Paikkakunta: Vantaa

Kanalan/lintulan joulu/uusi vuosi

Viesti Kirjoittaja HiltaHelikopteri »

Mitenkäs kanojen tai muiden lintujen joulu sujuu? Laitatteko koristeluita, jouluvaloja? Siivoatteko perusteellisesti...hih, kenties ne kaapitkin? Mites menee lintujen juhlapyhien ruokinta: perussapuskaa vai herkkuruokia tai jotain extraa normin lisäksi? Miten muuten juhlistatte siipiveikkohen joulua vai ettekö mitenkään?

Entäpäs vuodenvaihde, onko kotkotuksille luvassa silloin jotain erityistä? Ammutaanko lähellä rakettaja ja miten linnut reagoivat niihin?
Tonja, p: 046 666 5106

Avatar
Aleksandra
riikinkukko
Viestit: 1052
Liittynyt: 22 Kesä 2011, 21:30
Paikkakunta: Vihti

Re: Kanalan/lintulan joulu/uusi vuosi

Viesti Kirjoittaja Aleksandra »

Meillä kanat saavat vähän normaalia enemmän kotiruokaherkkuja joulun aikaan. Pieni kuusi on myös aina viety kanojen ihmeteltäväksi. Mä olen monena vuonna lavastanut joulun kanalaan jo marraskuussa ja kuvannut jouluaiheisia kanalakuvia. Tänä vuonna muhun on iskenyt joku apatia enkä ole saanut aikaiseksi. Ai niin, pieni kangastonttu päivystää joka joulu kanalan eteisessä ikkunalaudalla ja katselee ulos. :smt114 Se istuu siinä vartioimassa kanalan joulurauhaa.
Alhoja elämän ilona.

ipana
kukko
Viestit: 112
Liittynyt: 04 Elo 2016, 20:49

Re: Kanalan/lintulan joulu/uusi vuosi

Viesti Kirjoittaja ipana »

Ehkä pitäisi siivota :smt045 ei sen takia, että on joulu, vaan siksi että nyt olisi aikaa. Ainakin pölyt lampusta ja patterista, ettei tarvi pelätä syttymistä. On tarkoitus vaihtaa myös kuivikkeet, kun lupasi lauhaa huomiselle ja kanat voisi mennä ulos siivouksen ajaksi.

Avatar
mimmu
araucana
Viestit: 518
Liittynyt: 06 Touko 2007, 12:59
Paikkakunta: Etelä-Savo/Sulkava

Re: Kanalan/lintulan joulu/uusi vuosi

Viesti Kirjoittaja mimmu »

Joulu siivous tehtiin viikolla ja hiukan enemmän kaikkea erikoista, kuten kauralyhteitä led valot ikkunaan ja pari tonttua :santa: laitoin myös onneksi pysyvät imukupilla sekä ostin omenoita, appelsiinia, kaalia ja aamulla vien lisäksi riisipuuro, makarooni, raejuusto-kasvisruokaa.
Olivat ulkona sen aikaan kun laitoin paikat kuntoon ja ihmetystä riitti tänään kun maa oli valkoinen ja sisällä hiukan erilaista :smt043
Hetken katseltuaan kävivät lyhteen kimppuun sopuisasti :smt055.
Sekalainen seurakunta: 2 risteytyskanaa, 1 Kiuruvetinen kana , 5 Mille Fleur kanaa, 2 silkkikanaa
ja 3 Mille Fleur kukkoa,
1 maatiaiskissa, kissanpentu

Vastaa Viestiin