Inez-ankka kuoli

juttuja muista linnuista kuin kanoista

Valvojat: Aleksandra, maatiaiskukko, HiltaHelikopteri

Vastaa Viestiin
Alice

Inez-ankka kuoli

Viesti Kirjoittaja Alice »

Kaunis ja lempeä Mignon-ankkani kuoli viime yönä.Se ei ole ollut kipeä ja oli juuri aloittanut munimisen tänän keväänä,ja näin eilen kuinka se paritteli puolisonsa kanssa ammeessa.Ja yllättäen se makasi nyt aamulla kuolleena häkissään.Puolisonsa Rap-Rap vahtii vierellä uskollisesti.Nyt täytyy päättää hankinko uuden puolison sille vai annanko tuo Rap-Rapin pois jollekin jolla on noita samoja ankkoja.Niin surullista. :smt010
Mimmi

Viesti Kirjoittaja Mimmi »

Voi, osanotto! Onpa harmillista! Olisko siinä siis päälle päin mitään jälkiä, eli tarkoita, että oliko se pedon tappama vai ihanko itsestään kuollut?
Volmari

Viesti Kirjoittaja Volmari »

Voi surku. :smt009
Syvin osanottoni.
kanamummo

Viesti Kirjoittaja kanamummo »

Voi kamala mikä tilanne! Osanotot :smt010
Tälli

Viesti Kirjoittaja Tälli »

Voi harmi.. :smt010 osanotto täältäkin.. :smt010
Skuukkeli

Viesti Kirjoittaja Skuukkeli »

Woi surkujen surku. :smt009
Toivottavasti löytyy hyvä ratkaisu.
Eepi

Viesti Kirjoittaja Eepi »

Osanotot :smt010
Alice

Viesti Kirjoittaja Alice »

Ei ollut mitään merkkejä Ineksessä että joku peto olisi tappanut.Ja meillä ankat asuvta häkissä joten ei sinne edes pääse pedot,onneksi.Täydellinen mysteeri miksi se kuoli.Sen puoliso on ollut ihan lohduton,vahti eilen sen ruumiin vierellä niin kauan että otimme sen pois ja hautasimme.Ja nyt se kutsuu Ineztä koko ajan huolissaan.

Sain erään tutun kasvattajan kiinni eilen illalla.Hän on aikoinaan ostanut ankkoja minulta ja lupasi auttaa.Hän tuo meille uuden naaraan tänään aamupäivällä ja sitten täytyy vain toivoa että hyväksyvät toisensa.
smari

Viesti Kirjoittaja smari »

Peukkuja täältä että onnistuisi uuden parin muodostus :smt023
Tälli

Viesti Kirjoittaja Tälli »

Toivotaan että hyväksyvät toisensa.. [-o<
Alice

Viesti Kirjoittaja Alice »

Nyt tiedän mihin Inez kuoli.Siivosin ankkatalon ja sieltä löytyi puolikas muna.Eli se toinen puolikas on jäänyt Ineksen sisään,ei ihme että kuoli,reppana.

Uusi ankka-morsian saapui ja tykästyivät toisiinsa heti!Tämä uusi on hiukan tummempi ja oikein hyvää rotutyyppiä.Hieno.Täytyy toivoa että se alkaisi munia ja innostuisi hautomaankin.Eli loppu hyvin kaikki hyvin,kuitenkin. :smt008
Skuukkeli

Viesti Kirjoittaja Skuukkeli »

Mikäköhän siina Inezen muninnassa oli mennyt pieleen, kun muna tuolla lailla "puoliintuu". Oliko enkä liian iso vai mikä on voinut aiheuttaa moisen?

Onneksi kaikki on nyt hyvin ja leski sai uuden morsion. :smt003
Vastaa Viestiin