Lämpötila tipuille

kysymyksiä ja vinkkejä haudonnasta sekä tipujen hoidosta

Valvojat: Aleksandra, maatiaiskukko, HiltaHelikopteri

Suvianne

Viesti Kirjoittaja Suvianne »

En osaa sanoa, mutta näkiskö sen kun seurailee. kai ne rupee paleleen. Tai voisko väliaikaisesti laittaa jonku 25-40w pöytälampun niille. Se ei ympäristöä lämmitä mutta tipuja kylläkin. Minulla on +5 ja enää vain 40w lamppu tipuilla.
Hyvin pärjäävät. ja ovat nuorempia. Onkohan ne vasta 2vko
Mimmi

Viesti Kirjoittaja Mimmi »

Onks niillä emo käytettävissä ja tunkeeko ne sen alle? Silloin ainakin voi olla ilman lamppuja vaikka koko ajan. Mutta kyllä 2 kk ikäiset pitäis tossa lämpötilassa pärjätä.. Ne on nyt tietysti tottunut siihen lampun lämpöön, niin kannattaa vähän tarkkailla tilannetta. Sehän on vähän, kuin kesken kesän tulis yhtäkkiä talvi, voihan se vähän viluttaa..
Ushva

Viesti Kirjoittaja Ushva »

Ne ei ole nukkuneet emon alla enää pitkään aikaan, en usko että ne nyt sinne enää palaisi vaikka tulis kylmäkin. :smt017
Tiput kyllä pääsee patterin viereen, mutta se ei koko ajan ole lämmin kun on niin pienellä. Pitäisköhän laittaa patteria isommalle? Mutta sitten taas koko kanalassa nousee lämpö... onpa hankalaa.
Äsken kävin valot sammuttaan sieltä ja ei ne ainakaan olleet pörhöllään, joten ehkä niitä ei palele? Vai mistä sen huomaa?
Ushva

Viesti Kirjoittaja Ushva »

Noin viikko sitten muuten nostin lamppua ylemmäksi, että ne on vähän viileämmässä jo olleet kuin aiemmin mutta eihän se tietysti sama ole kuin kokonaan ilman lamppua.
Mimmi

Viesti Kirjoittaja Mimmi »

En mä usko, että ne palelee.. Joo, jos niitä palelee, ne pörhistäytyy ihan höyhenpalloiksi. :smt001
Vastaa Viestiin