Monta tunnusta

foorumin toimintaan liittyviä asioita

Valvojat: Aleksandra, maatiaiskukko, HiltaHelikopteri

Vastaa Viestiin
Mirja V

Monta tunnusta

Viesti Kirjoittaja Mirja V » 26 Helmi 2013, 07:22

Onkohan mahdollista, että samalla ihmisellä on munanetissä useampi käyttäjätunnus?

annemari

Re: Monta tunnusta

Viesti Kirjoittaja annemari » 26 Helmi 2013, 07:55

Käsittääkseni on, mutta yhteen sähköpostiosoitteeeseen voi liittää vain yhden tunnuksen. useampaan tunnukseen tarvitaan siis useampi sähköpsotiosoite :) Hilta voi täsmentää jos aloittelevalla yp:llä meni metsikköön tämä vastaus.

Mirja V

Re: Monta tunnusta

Viesti Kirjoittaja Mirja V » 26 Helmi 2013, 08:32

Sitä tosiaan epäilin. Höh :smt002

Avatar
HiltaHelikopteri
kukkoilija
Viestit: 4249
Liittynyt: 01 Marras 2005, 17:58
Paikkakunta: Vantaa

Re: Monta tunnusta

Viesti Kirjoittaja HiltaHelikopteri » 26 Helmi 2013, 18:41

Noin se on. Itse en ymmärrä ollenkaan, että miksi jotkut esiintyvät monella eri nimimerkillä :-k
Jos seisoo kirjoitustensa takana ja on 'puhtaat jauhot pussissa', niin kyllä pitäisi riittää yksi nimimerkki!
Mutta moneen junaanhan meitä on...ja osa jää sinne asemallekin :hello2:
Tonja, p: 046 666 5106

Mirja V

Re: Monta tunnusta

Viesti Kirjoittaja Mirja V » 26 Helmi 2013, 19:19

No tuossa kun on jotain myymässä, niin en yhtään tykkää, jos ostajakandi ei laita omaa nimeään tai paikkakuntaa. Sehän on ihan vapaaehtoista, mutta jotenkin pidän sitä epäkohteliaana. Tästä henkiöstä ei sen enempää, mutta seisotti minua kerran turhan takia pihalla pari tuntia odottamassa, kun muutakin tekemistä olisin keksinyt. Ei soittanut tai tekstannut, ja nyt yrittää taas tehdä kauppoja, enkä suostu. Ei sen ihmeempää :smt002 Terkut hänelle! :smt006

mik

Re: Monta tunnusta

Viesti Kirjoittaja mik » 26 Helmi 2013, 19:37

Se on seurausta täsyä nettiaikakaudesta. Unohdetaan täysin että vastapuolella on ihminen. :smt001

Viktoria
chabo
Viestit: 174
Liittynyt: 31 Touko 2010, 14:50
Paikkakunta: Parainen

Re: Monta tunnusta

Viesti Kirjoittaja Viktoria » 28 Helmi 2013, 23:41

Minustakin reilua, että laittaa oman nimen ostopyynnön perään. Mun silmissä ainakin yhtä kuin "tosi tarkoituksella".
Kanoja ja 2 skånenhanhea.

kochin-fani

Re: Monta tunnusta

Viesti Kirjoittaja kochin-fani » 04 Maalis 2013, 22:45

Mirja V kirjoitti:No tuossa kun on jotain myymässä, niin en yhtään tykkää, jos ostajakandi ei laita omaa nimeään tai paikkakuntaa. Sehän on ihan vapaaehtoista, mutta jotenkin pidän sitä epäkohteliaana. Tästä henkiöstä ei sen enempää, mutta seisotti minua kerran turhan takia pihalla pari tuntia odottamassa, kun muutakin tekemistä olisin keksinyt. Ei soittanut tai tekstannut, ja nyt yrittää taas tehdä kauppoja, enkä suostu. Ei sen ihmeempää :smt002 Terkut hänelle! :smt006
En tiedä miksi, mutta en vain tajunnut miten tämä liittyy siihen että on useampi käyttäjätunnus? :-"

Mirja V

Re: Monta tunnusta

Viesti Kirjoittaja Mirja V » 05 Maalis 2013, 11:13

No se liittyy siten, että hän 1) reilu vuosi sitten sopi tulevansa hakemaan otukset päivänä X klo X.XX, mutta ei tullut eikä ilmoittanut. Sitten 2) kyseli nyt uudelleen otuksia. Vastasin, etten myy hänelle, koska viimeksi jätti tulematta ja ilmoittamatta. 3) Otti uuden käyttäjätunnuksen ja samana päivänä lähetti taas kyselyn. Mutta ei tästä nyt sen enempää. Kiva vaan olisi aina tietää kenen kanssa on tekemisissä. Eli nimimerkin takaa on ihan turha ainakin minulta kysellä hintoja tai sopia hakemisia :smt023

kochin-fani

Re: Monta tunnusta

Viesti Kirjoittaja kochin-fani » 20 Maalis 2013, 20:08

Jaa, niinpä tietysti :smt044 En kyllä minäkään myisi noinvain kellekään nimimerkin takana piileksivälle!

PäP

Re: Monta tunnusta

Viesti Kirjoittaja PäP » 20 Maalis 2013, 21:46

Monen foorumin säännöissähän on, että useampi käyttäjätunnus samalla henkilöllä on kielletty, onko tämmöistä sääntöä munanetissä? Ylläpitäjäthän näkee meidän käyttäjien IP-osoitteet ja periaatteessa siitä pystyvät tarkistamaan, että onko kaksi eri nimimerkkiä saman henkilön käytössä.

Pompula

Re: Monta tunnusta

Viesti Kirjoittaja Pompula » 21 Maalis 2013, 12:21

Onhan täällä monessa perheessä sekä isännällä että emännällä oma tunnus Munikseen ja saattavat hyvinki käyttää samaa konetta ja samaa IP-osoitetta.

kochin-fani

Re: Monta tunnusta

Viesti Kirjoittaja kochin-fani » 29 Maalis 2013, 21:32

PäP kirjoitti:Monen foorumin säännöissähän on, että useampi käyttäjätunnus samalla henkilöllä on kielletty, onko tämmöistä sääntöä munanetissä? Ylläpitäjäthän näkee meidän käyttäjien IP-osoitteet ja periaatteessa siitä pystyvät tarkistamaan, että onko kaksi eri nimimerkkiä saman henkilön käytössä.
Pompula kirjoitti:Onhan täällä monessa perheessä sekä isännällä että emännällä oma tunnus Munikseen ja saattavat hyvinki käyttää samaa konetta ja samaa IP-osoitetta.
Eräällä toisella foorumilla oli just tällainen, että samalla IP-osoitteella saa rekisteröityä vain kerran. No, sekä minä että siskoni rekisteröidyimme sinne samalla koneella. Ja mitä kävikään? Kohta kummankaan tunnuksella ei päässyt sisään :smt013 Eli siksi en kehota laittamaan tällaista säätöä Munikseen!
Mutta juuri se onkin se ongelma... Joskus samaa konetta käyttää kaksi (tai useampi) henkilöä ja se onkin pätevä syy, mutta toiset käyttää tätä tilaisuutta hyväkseen ja esittävät eri henkilöä :-k

PäP

Re: Monta tunnusta

Viesti Kirjoittaja PäP » 30 Maalis 2013, 12:27

Pienemmillä foorumeilla noita samasta IP:stä rekisteröityneitä tulee vastaan niiiin harvoin, että ylläpitäjänä olen aina itse vähän udellut käyttäjiltä että onko kyseessä perheenjäsenet tms. vai yks ja sama tyyppi. Eli ei ole ollut tullut ongelmia.

Muniksessa käyttäjiä on selvästi enemmän, liekö myös noita saman IP:n omaavia tapauksia niin paljon että kävisi työlääksi huudella perään :-k

kochin-fani

Re: Monta tunnusta

Viesti Kirjoittaja kochin-fani » 30 Maalis 2013, 18:32

Muniksen suuresta käyttäjämäärästä tuli mieleen:
Viime aikoina on kyllä tullut uusia käyttäjiä että humina kuuluu! Esimerkiksi rekisteröityessäni v. 2011 loppupuolella vielä uusia käyttäjiä ei tullut niin tiheään, mutta nyt niitä tulee melkein joka päivä... Eihän siinä tietysti mitään, hyvä että linnuista kiinnostuneita on paljon, tuli vaan mieleen kun oma käyttäjäni on listan sivulla 16 ja viimeinen sivu on jo 49!
Pointtini oli, että rekisteröidytty on jo vuonna 2005.Vuonna 2011 viimeinen sivu oli nro 16. Ja listan pituus on kasvanut 2011 - 2013 jo 49:sään sivuun :shock:
0-viestiläisiä on kyllä tosi monta :-"

Vastaa Viestiin