Kamera hautomoon?

keskustelua koneellisesta haudonnasta

Valvojat: Aleksandra, maatiaiskukko, HiltaHelikopteri

Vastaa Viestiin
smh

Kamera hautomoon?

Viesti Kirjoittaja smh » 29 Tammi 2014, 17:24

Onko tämä kenenkään täällä olevan munakamera: http://www.korjaussarja.net/munacam/

Aivan mielettömän kiva idea ja haluaisin kans omaan hautomooni kameran, kun tuo Covatutto on sen mallinen, ettei sen reunoista näe oikein mitään, mitä hautomossa tapahtuu.

Eli millainen kamera tuossa mahtaa olla? Vedenpitävä? Ja pienikin sen tarvii olla ja miten kuva koneelle, wlan, bluetooth-yhteys, vai mikä? Oisko fiksuja paikalla, kun olen ihan käsi noiden kanssa :)

Muffe

Re: Kamera hautomoon?

Viesti Kirjoittaja Muffe » 30 Tammi 2014, 00:34

Minuakin kiinnostaa tuo kamera hautomoon! Mitenkäs valastus vai saako jonkun yökameran? Entäs kosteuden kestävyys ettei savua hautomo ja koko torppa? Mistä niin pieni kamera että mahtuu tuonne hautomoon? Minun hautomon kannessa pienet reiät mistä yritän epätoivosesti kurkkia tipujen kuoriutumista ja siinä sitten silmä kiinni kannessa niska jäykistyneenä pari tuntia mollotan vaikken mitään oikeastaan näekään :smt010 Olisi niin hyvä kun saisi tietsikalle tai vaikka telkun ruudulle näkyviin mitä siellä hautomossa tapahtuu. Jos jollain toimiva idea niin äkkiä tännekin! Voi olla että telkusta tulisi erimiellisyyttä kun emäntä haluais katella illat pitkät vaan munia eli ehkäpä koneelle :smt003

smh

Re: Kamera hautomoon?

Viesti Kirjoittaja smh » 30 Tammi 2014, 17:01

Sain tuon hepun kiinni ja hänellä on näinkin yksinkertainen kamera siellä: http://www.logitech.com/fi-fi/product/h ... 25?crid=34

Se on tosi pieni ja näköjään toimii, vaikka kosteus huitelee aikas korkealla. Laitoin samaisen pelin tilaukseen ja aion kokeilla seuraavan viirusatsin kanssa keväämmällä!

Muffe

Re: Kamera hautomoon?

Viesti Kirjoittaja Muffe » 30 Tammi 2014, 21:27

Täytyypä itsekin tuommonen hankkia!

remonttireiska

Re: Kamera hautomoon?

Viesti Kirjoittaja remonttireiska » 06 Kesä 2015, 06:53

Meillä oli hautomossa kamera ja nyt se kuvaa pikkutipuja elämän ensimmäisissä askelissa. Kamera tarkoitettu ulkokäyttöön, joten sisällä hämärässä kuva saattaa ajoittain olla sumea.

http://remonttireiska.tomstown.poweredb ... m/livecam/

mikkokalkku

Re: Kamera hautomoon?

Viesti Kirjoittaja mikkokalkku » 14 Huhti 2017, 20:10

Mulla ois myynnissä kaks kameraa 4m johdoilla ja näytöllä, tosi kestävältä tuntunut tämä kamera. 12v akusta virta. Tää kamera, johdot ja näyttö maksaa 38€plus postikulut! Ite oon käyttänyt silleen, että mulla on kellarissa hautomakone ja oon vetäny johdon keittiöön ja siinä näkyy kokoajan videokuvaa tilanteesta!

Vastaa Viestiin